Om Djurum

Maxim

Maxim

Linda

Linda

Vi tar hand om dig när du ska ta farväl av ditt husdjur.

Vi ger dig tid och rum för att sörja. Rådgivning om du behöver. Ett samtal, en näsduk, en extra hand på axeln. Vi finns här för dig, när du behöver oss.

Vi är själva djurmänniskor och har vid flertalet tillfällen varit med om det ofrånkomliga. Vi vet att det är lika tungt att säga adjö till en ny vän som en trofast följeslagare. I sorgen har vi ofta funnit tröst i att veta att våra djur lever kvar, som en del av det naturliga kretsloppet. Genom vinden som susar i trädens bladverk och gräset som växer grönt på ängarna, rötterna som gror i jorden – och de nya knoppar som slår ut varje vår.

Vi finns med genom hela kedjan, från veterinärbesök till minneslund. Vi ser till att alla delar sker på ett tryggt och hållbart sätt. Vi tar hand om det praktiska så att du får lite extra kraft att ta hand om alla minnen – och bevara dem för framtiden.

Sveriges modernaste anläggning för djurkremering.

Djurum är Sveriges modernaste anläggning för djurkremering av sällskapsdjur på Stigamo industriområde utanför Jönköping.

Anläggningen är kopplad till Jönköping Energis fjärrvärmesystem och bidrar med värme till övriga fastigheter på området. Kremeringsugnarna drivs med fossilfritt bränsle, RME. Vi säkerställer att ingen värme går till spillo utan återvinns och blir till fjärrvärme.